Design Huset

Les mer om dine favorittemner her.

Følg oss på sosiale medier

@2019 Designhuset | All Rights Reserved.

top
bildesign

4 biler med utsøkt design

Denne artikkelen er sponset av Hurtigruta Carglass.

Fremtidens biler er her, og med det snakker vi utsøkt design, høy hastighet og høy funksjonalitet. Bilene skal være pene å se på, morsomme å kjøre, samt holde bransjens høyeste standard når det kommer til veibanesikkerhet.

I denne artikkelen skal vi ta en titt på de 4 mest spektakulære bilene i verden.

 

1. Tesla Cybertruck

 

 

Vi starter selvfølgelig med 2019s største snakkis, nemlig Teslas nye Cybertruck. Dette er en funksjonell pick-up med et svært futuristisk design. Da nyheten om denne bilen ble sluppet, tok det ikke lang tid før internett tok av, og både meninger og memes ble delt om hverandre.

Denne bilen er designet for funksjonalitet, plass og design. Med Elon Musk i spissen, vet man aldri hva man kan få ut av en bil! Tesla Cybertruck forventes å bli levert i 2022, og du kan reservere din bil allerede i dag for 1000 kroner. Hva totalprisen av bilen blir i Norge, vet man (i skrivende stund) fremdeles ikke.

2. Mustang GT

Mustang har i alle år vært kjente for sine luksuriøse biler med mye lyd, fart og eksklusivt interiør og eksteriør. I 2019 kom Ford Mustang med sin nye V8 GT modell, med aktiv sport eksospotter, 19” premium felger og med en unik svart GT grill.

Bilen har også innebygd førerassistanse som MagneRide demper system, kjøremodusvalg, LED-front- og kjørelys, filskiftvarsler og mye mer. Her har produsenten fokusert på fart, moro og pent design, men også veibanesikkerhet og kjørekomfort.

3. Audi A3 Sportsedan

Audi har alltid vært gode og ledende på design. Den nye Audi A3 Sportsedan er en sportsbil med et litt mer diskret design enn konkurrentene over her – men bilen ser både pen og utsøkt ut.

Audi sier selv at bilen “kombinerer typiske coupé-kjennetegn med en elegant sjarm”. Modellen kommer med en rekke ulike utstyrspakker, noe som gjør det mulig for kjøper å designe den etter eget ønske. Her får du både en familievennlig, elegant og kul sportsbil – alt i ett!

4. BMW M4

BMW M4 er en supersterk bil som fungerer like godt på vanlige veier som på sportsbanen. Den tåler et skikkelig trøkk, er rask, og ikke minst er den utrolig pen å se på. Bilen er utstyrt med en TwinPower Turbo 3 liter, og gir deg alt du noen gang har ønsket deg i en bil.

BMW M4 tar deg fra 0 til 100 på kun 4,3 sekunder, og har en helt utrolig kraft på lavt turtall. Dette er en bil enhver bilentusiast vil legge sin elsk på.

Ble du fristet til å kjøpe bil, nå? Det ble vi også… I mellomtiden får vi nøye oss med å beundre disse fantastiske bilene på avstand.