Design Huset

Les mer om dine favorittemner her.

Følg oss på sosiale medier

@2019 Designhuset | All Rights Reserved.

top

8 interiørtrender i 2019

Tenk på de gangene du har flyttet og stått igjen i et rom med tomme vegger og gulv. Det føles merkelig, ikke sant? Da forstår du fort viktigheten av riktig interiør, og interiør idet hele tatt!

Interiøret er det som skaper hjemmet og gjør det til ditt. Interiøret representerer deg og din personlighet på mange måter, og forteller gjestene dine noe om hvem du er.

Du behøver ikke nødvendigvis å følge dagens trender for å innrede hjemmet ditt, så lenge det føles ut som ditt hjem. Ønsker du likevel å holde deg oppdatert på trendene skal vi i denne artikkelen vise deg de seks mest populære interiørtrendene i 2019.

 

1. Store møbler med et personlig preg

Har du et favorittmøbel du har arvet? Kanskje en stol eller et bord? Få det inn i stuen! Nå skal personligheten vår skinne gjennom i interiøret mer enn før, og dette gjelder spesielt store møbler som “ikke passer inn”. Disse møblene vil være med på å sette et personlig preg på innredningen din.

2. Store og små tepper

Tepper har lenge preget interiørverdenen, men nå sier trenden at teppet skal få ekstra oppmerksomhet. Velg et teppe med et mønster som gjenspeiler fargene i resten av rommet, og plasser det midt i stuen, under sofaen eller under spisebordet.

3. Vintage og gjenbruk

Vintage har lenge vært i vinden og forsvinner ikke med det første. Fokuset på gjenbruk har aldri vært større, og dette ser vi også i interiørtrendene. Hiv deg ned på neste loppemarkedet og finn gamle skatter som kan sette et nytt preg på hjemmet ditt.

Dette kan være alt fra pyntegjenstander som fat og lysestaker, til store møbler som bord og lenestoler. Her kan du gjerne være kreativ og gi nytt liv til gamle møbler. Finn frem malekosten og gjør møbelet til ditt.

Bland gammelt og nytt og opplev hvor mye det gjør for rommet. 

4. Velour

Velour har allerede vært trendy i noen år, og vi ser fremdeles at møbler som stoler, sofaer og lenestoler produseres i dette unike stoffet. Invester i et kult velourmøbel i en unik farge, og se hvor stor forskjell møbelet vil gjøre for rommet. Mange velger for eksempel de populære velourstolene fra Søstrene Grene til spisestuen.

5. Ikke vær redd for å mikse ulike farger

Ulike farger på for eksempel stolene i spisestuen kan gi et morsomt og personlig preg på stuen. Ikke vær redd for å mikse ulike farger og ulike stoler hvis det er dette som gjenspeiler personligheten din.

6. Lag dine egne møbler

En annen trend vi har sett mye av i det siste er trenden som sier at det er kult å lage sine egne møbler, og da spesielt spisebord. Lag ditt eget spisebord og vær kreativ! Noen lager spisebord ut av gamle dører, mens andre velger materialer som gamle treplanker. Her kan du bruke fantasien og designe noe helt unikt og eget. Mal møbelet i farger som passer sammen med resten av rommet det skal stå i.

7. Gjenstander i messing, gull og sort

Vi har kanskje sett denne trenden også en stund, og er du som oss er du ikke helt lei av den du heller. Pynt stuen med gjenstander i messing, gull eller svart metall, og våger du å ta den enda lenger: Installér en sort vask på kjøkkenet eller badet for et ekstra røft uttrykk.

8. Fargen grønn og grønne planter

Vi elsker alt som er grønt, og i det siste har flere av oss valgt å male veggene våre grønne. Denne fargen gir en indre ro og minner oss om naturen. Dette er fargen for deg som elsker å være mye ute i naturen og som ønsker å ta med litt av den inn. Sjekk ut for eksempel fargen Dark Teal fra Jotun Lady – en av de mest populære fargene akkurat nå.

 

Tar du med deg disse 8 tipsene inn i hjemmet ditt er du på god vei til å skape et trendy og hyggelig hjem med en god atmosfære og et personlig preg.